ULTIMUL DRUM CU POPA FUNERARE NON-STOP SRL
39051808
Detalii companie
| Denumire firma | ULTIMUL DRUM CU POPA FUNERARE NON-STOP S.R.L. |
| C.U.I. | 39051808 |
| Nr. Înmatriculare | J16/639/2018 |
| CAEN | 5621 |
| Data înfiinţării | 20.03.2018 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma ULTIMUL DRUM CU POPA FUNERARE NON-STOP SRL, CUI 39051808, a fost înființată la data de 20.03.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5621 - Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Informatii Contact
| Adresa sediu | FRASINULUI 13 **** ? |
| Oras / Sector | Segarcea |
| Judet | DOLJ |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei ULTIMUL DRUM CU POPA FUNERARE NON-STOP S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei ULTIMUL DRUM CU POPA FUNERARE NON-STOP S.R.L. este Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| BYO HOUSE FOOD&DELIVERY S.R.L. | 42973700 | J12/2634/2020 |
| INOVATIVE FOOD PRODUCT S.R.L. | 42982989 | J8/1676/2020 |
| CLEJU S.R.L. | 9824421 | J19/423/1997 |
| NIKOLL - LYL S.R.L. | 43316105 | J28/789/2020 |
| MIRCEA POP BISTRO S.R.L. | 40310760 | J17/1895/2018 |
| EDEN PIZZA AND PASTA S.R.L. | 39678905 | J23/3525/2018 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| CEREALCOM GRUP SRL | 33475502 | J16/1291/2014 |
| GTC GREENFIELD SRL | 33778492 | J16/1741/2014 |
| VILVAR SRL | 34071871 | J16/216/2015 |
| OMIO DEVELOPMENT S.R.L. | 34141381 | J16/303/2015 |
| NICOLA & FETELE SRL | 34017511 | J16/126/2015 |
| EMIELF SRL-D | 34218574 | J16/408/2015 |