SYERRA EXCLUSIV SRL
49385007
Detalii companie
| Denumire firma | SYERRA EXCLUSIV S.R.L. |
| C.U.I. | 49385007 |
| Platitor de TVA | RO49385007 din data 01.02.2024 |
| Nr. Înmatriculare | J21/11/2024 |
| CAEN | 5610 |
| Data înfiinţării | 10.01.2024 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma SYERRA EXCLUSIV SRL, CUI 49385007, a fost înființată la data de 10.01.2024 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
| Adresa sediu | PRINCIPALĂ 156 **** ? |
| Oras / Sector | Adâncata |
| Judet | IALOMITA |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei SYERRA EXCLUSIV S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei SYERRA EXCLUSIV S.R.L. este Restaurante
Aceasta companie este platitoare de TVA?
-
Da! SYERRA EXCLUSIV SRL a devenit platitoare de TVA in data de 01.02.2024, avand vectorul fiscal RO49385007.
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| JUSTBUZZ S.R.L. | 49725087 | J35/974/2024 |
| MMDTRADING STAR S.R.L. | 50358979 | J40/13678/2024 |
| GUSTO TOSCANO S.R.L. | 50037545 | J16/1040/2024 |
| ANMICO S.R.L. | 49897643 | J16/834/2024 |
| AF TERRACE BBQ S.R.L. | 50257311 | J29/1475/2024 |
| ONYX DEI FOOD S.R.L. | 49824250 | J24/504/2024 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ABV PAVCONSTRUCT S.R.L. | 33551588 | J21/333/2014 |
| AUTOTEHNIC PROIECT S.R.L. | 33841050 | J21/418/2014 |
| FERMA NATUR HOF S.R.L. | 35030454 | J21/341/2015 |
| CONSTANDRA CONSTRUCT S.R.L. | 37334433 | J21/148/2017 |
| LEXU-VULPE S.R.L. | 38819550 | J21/67/2018 |
| IUSTIN MARKET S.R.L. | 39848228 | J21/474/2018 |