NISTOR BASARAB PRODCOM SRL
46175400
Detalii companie
| Denumire firma | NISTOR BASARAB PRODCOM S.R.L. |
| C.U.I. | 46175400 |
| Nr. Înmatriculare | J51/384/2022 |
| CAEN | 1071 |
| Data înfiinţării | 23.05.2022 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma NISTOR BASARAB PRODCOM SRL, CUI 46175400, a fost înființată la data de 23.05.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Informatii Contact
| Adresa sediu | SĂCULEŢULUI 13 **** ? |
| Oras / Sector | Siliştea |
| Judet | CALARASI |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei NISTOR BASARAB PRODCOM S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei NISTOR BASARAB PRODCOM S.R.L. este Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ANAEN PROD S.R.L. | 46466158 | J12/4227/2022 |
| BUREX FOOD TIMISOARA S.R.L. | 46669551 | J35/3858/2022 |
| CSERI CASTELLUM S.R.L. | 46544760 | J35/3465/2022 |
| LA PAINARIE S.R.L. | 44644801 | J35/2996/2021 |
| PRAJITURIA CORAL FRESH S.R.L. | 49971138 | J40/8275/2024 |
| LA DOLCE PASTICCERIA S.R.L. | 46863395 | J13/3442/2022 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| PRINCE ANDBOG SRL | 33952806 | J51/8/2015 |
| ALYBITZA ANDRA SRL | 36010080 | J51/251/2016 |
| RAV ROOTS AGRICULTURE SRL | 36650446 | J51/494/2016 |
| GEO AUR NICOLAE SRL | 36797367 | J51/545/2016 |
| MARIGHERA CONSTRUCT S.R.L. | 38652591 | J51/2/2018 |
| PERSPECTO ARCHITECTURE S.R.L. | 39102073 | J51/204/2018 |