NICO & RYCII-EVENTS BY FOOD LINE SRL
48313290
Detalii companie
| Denumire firma | NICO & RYCII-EVENTS BY FOOD LINE S.R.L. |
| C.U.I. | 48313290 |
| Nr. Înmatriculare | J40/10811/2023 |
| CAEN | 5621 |
| Data înfiinţării | 13.06.2023 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma NICO & RYCII-EVENTS BY FOOD LINE SRL, CUI 48313290, a fost înființată la data de 13.06.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5621 - Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Informatii Contact
| Adresa sediu | FĂGĂRAŞANU 11 **** ? |
| Oras / Sector | Sectorul 2 |
| Judet | BUCURESTI |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei NICO & RYCII-EVENTS BY FOOD LINE S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei NICO & RYCII-EVENTS BY FOOD LINE S.R.L. este Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| CULINARY BITECRAFT S.R.L. | 49261017 | J40/23660/2023 |
| ALMAR INDUSTRY S.R.L. | 48969423 | J3/2245/2023 |
| CARO PIZZA S.R.L. | 49167509 | J23/7879/2023 |
| CARAIMAN EXPRESS S.R.L. | 50317936 | J6/677/2024 |
| VULTURII VATRA S.R.L. | 49782210 | J27/305/2024 |
| TOO MUCH S.R.L. | 49097187 | J32/2115/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ALICE FLOWERS SRL | 33677382 | J40/11735/2014 |
| AOL OLIMPUS STAR SRL | 33665248 | J40/11609/2014 |
| MIRIAN CREATIVSTIL S.R.L. | 33675837 | J40/11691/2014 |
| GETAX ROAD SERVICES SRL | 33671169 | J40/11646/2014 |
| HEPHIKLIS PUBLICATIONS LTD SRL | 33672148 | J40/11674/2014 |
| FRIGO TRANS FGY SRL | 33677129 | J40/11746/2014 |