MEH-SACROM SRL
14270900
Detalii companie
| Denumire firma | MEH-SACROM S.R.L. |
| C.U.I. | 14270900 |
| Nr. Înmatriculare | J11/328/2001 |
| CAEN | 5610 |
| Data înfiinţării | 05.11.2001 |
| Stare companie |
1074 - întrerupere temporară de activitate
2038 - bilanţul anual nedepus la registrul comerţului pe anul 2009 2069 - sediu expirat 2080 - certificat de înmatriculare preschimbat 2120 - perioadă de suspendare activitate expirată |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma MEH-SACROM SRL, CUI 14270900, a fost înființată la data de 05.11.2001 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
| Adresa sediu | DN 6KM 401+450 306 **** ? |
| Oras / Sector | Cornea |
| Judet | CARAS-SEVERIN |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei MEH-SACROM S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei MEH-SACROM S.R.L. este Restaurante
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| NOMAD PBD S.R.L. | 50285680 | J23/4632/2024 |
| EFES" TEN S.R.L. | 50315579 | J35/2608/2024 |
| BAI GRILL S.R.L. | 49858431 | J12/1626/2024 |
| SARA BURGERS S.R.L. | 50095392 | J35/1998/2024 |
| MOMENTS CAFFE S.R.L. | 50167391 | J18/503/2024 |
| YUSUF FOOD S.R.L. | 49762107 | J4/436/2024 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| EXIST CRISTESCU ILIE SRL | 35221292 | J11/513/2015 |
| PIATRA ERISOVI SRL | 35345819 | J11/568/2015 |
| FRAPAL EXCLUSIV SRL | 35376947 | J11/1/2016 |
| COOPERATIVĂ AGRICOLĂ PĂMÂNTUL ROŞU | 35947415 | C11/6/2016 |
| CRISTESCU ADA - KALEH S.R.L. | 39867661 | J11/536/2018 |
| C & D BELU FOREVER YOUNG S.R.L. | 39957560 | J11/566/2018 |