MARIO PIZZA & PUB SRL

39268905


Detalii companie
Denumire firma MARIO PIZZA & PUB S.R.L.
C.U.I. 39268905
Nr. Înmatriculare J29/891/2018
CAEN 5610
Data înfiinţării 02.05.2018
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma MARIO PIZZA & PUB SRL, CUI 39268905, a fost înființată la data de 02.05.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante

Informatii Contact
Adresa sediu DOROBANȚI 111 **** ?
Oras / Sector Dârvari
Judet PRAHOVA
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2023 5610 73 143 29 642 31 289 0 116 952 85 663 0
2022 5610 93 401 31 650 3 676 0 59 697 56 021 0
2021 5610 150 586 3 591 1 072 0 25 443 24 371 0
2020 5610 98 954 7 816 49 904 0 70 684 20 780 0
2019 5610 106 137 29 642 58 618 0 71 581 12 963 0
2018 5610 13 814 -16 879 41 185 0 24 506 -16 679 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2023 compania MARIO PIZZA & PUB SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de MARIO PIZZA & PUB S.R.L. in anul 2023 a fost de 73 143 RON, iar profitul net 29 642 RON

  • Activitatea principala a companiei MARIO PIZZA & PUB S.R.L. este Restaurante

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
KON COFFEE S.R.L. 50347473 J7/455/2024
DAIOMA SERV S.R.L. 49737910 J38/218/2024
CAPTAINOFFICE S.R.L. 50339721 J12/3132/2024
MCN ŞTEFAN S.R.L. 50221229 J37/459/2024
LA TAVERNA OLTULUI S.R.L. 49755541 J28/253/2024
ICE ANDEDA S.R.L. 49684815 J6/215/2024

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
VALVER PORUMBELUL VOIAJOR SRL 33566643 J29/1220/2014
ROPIETRA INVEST SRL 35248662 J29/1664/2015
EURO AKY CONSTRUCT SRL 36914319 J29/59/2017
PAN EUROPEAN ROUTE SRL 36914343 J29/57/2017
DSA TRADE EXPERT MONTAJ SRL 37840970 J29/1584/2017
TINDEN HIDRO-CONSTRUCT S.R.L. 38719888 J29/124/2018