IANIS BIOFRUCT SRL
46397171
Detalii companie
| Denumire firma | IANIS BIOFRUCT S.R.L. |
| C.U.I. | 46397171 |
| Nr. Înmatriculare | J5/1859/2022 |
| CAEN | 4781 |
| Data înfiinţării | 30.06.2022 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma IANIS BIOFRUCT SRL, CUI 46397171, a fost înființată la data de 30.06.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4781 - Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
Informatii Contact
| Adresa sediu | TĂMAŞDA 9 **** ? |
| Oras / Sector | Tămaşda |
| Judet | BIHOR |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei IANIS BIOFRUCT S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei IANIS BIOFRUCT S.R.L. este Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| AUTOWORLD NEXT S.R.L. | 50186814 | J12/2660/2024 |
| LOZ CONSULTING S.R.L. | 48745760 | J23/5796/2023 |
| CAZANGIU FAMILY S.R.L. | 48278703 | J28/516/2023 |
| PYO MARKET IMPEX SRL | 32611240 | J40/15702/2013 |
| LORYFLOR S.R.L. | 48914711 | J34/683/2023 |
| ART NIALEXSTEF S.R.L. | 48430509 | J39/532/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| LETMIDAN SRL | 36855468 | J5/2214/2016 |
| PUFINA LEGFRUCT SRL | 38061757 | J5/2283/2017 |
| RUB & CLAU LEG S.R.L. | 39600825 | J5/1685/2018 |
| ANGUS MEAT FARM S.R.L. | 39690615 | J5/1849/2018 |
| PROIF CONSTRUCT S.R.L. | 41384740 | J5/1825/2019 |
| ACHIMIANIS S.R.L. | 42596929 | J5/873/2020 |