GIULIA SWEETS & FOOD SRL
46056620
Detalii companie
| Denumire firma | GIULIA SWEETS & FOOD S.R.L. |
| C.U.I. | 46056620 |
| Nr. Înmatriculare | J17/714/2022 |
| CAEN | 1071 |
| Data înfiinţării | 04.05.2022 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma GIULIA SWEETS & FOOD SRL, CUI 46056620, a fost înființată la data de 04.05.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Informatii Contact
| Adresa sediu | Ştefan cel Mare 2 **** ? |
| Oras / Sector | Tudor Vladimirescu |
| Judet | GALATI |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei GIULIA SWEETS & FOOD S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei GIULIA SWEETS & FOOD S.R.L. este Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| PATISERIA RIARDI PAN S.R.L. | 47080308 | J13/3886/2022 |
| IMG FAMILY S.R.L. | 46516736 | J2/1370/2022 |
| DIDINA CONCEPT S.R.L. | 46728062 | J3/2350/2022 |
| EUFORIA ART S.R.L. | 46548410 | J3/2007/2022 |
| GLOBAL EXECUTION 2022 S.R.L. | 46337412 | J17/1038/2022 |
| SOCIETATEA COOPERATIVĂ DE CONSUM PANICOOP | 32213899 | C5/3/2013 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| DSCM TECHNOLOGY EXPERT SRL | 33488421 | J17/904/2014 |
| AGROMAR BASOC SRL | 34102544 | J17/183/2015 |
| GERMAN LADY SRL | 34179750 | J17/279/2015 |
| KORYCATA B MARKET SRL-D | 34469495 | J17/569/2015 |
| REBYGIO MIOREB SRL | 34827690 | J17/945/2015 |
| FRESH & YELLOW SRL-D | 34729560 | J17/833/2015 |