Cod CAEN 1011 - Producţia şi conservarea cărnii
Denumire CAEN 1011
Producţia şi conservarea cărnii
Descriere CAEN 1011
Această clasă include:
-activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie,
etc.
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
-producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată.
Această clasă include de asemenea:
-sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
-producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
-producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
-prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
-producţia de lână trasă
Această clasă exclude:
-producţia grăsimii comestibile de pasăre, vezi 1012
-ambalarea cărnii, vezi 8292
În momentul actual, în România sunt înregistrate un număr de 10 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1011 - Producţia şi conservarea cărnii.
Grupa CAEN
Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne
Diviziune CAEN
Industria alimentară
Secțiune CAEN
INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE
Companii cu acest cod CAEN
| Nr. | Denumire firma | CAEN | C.U.I. | Nr. Înmatriculare | Data înfiinţării |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | KING DONER GLOBAL S.R.L. | 1011 | 25258553 | J40/3178/2009 | 10.03.2009 |
| 2 | FUM DE FAG SRL | 1011 | 31074733 | J23/65/2013 | 11.01.2013 |
| 3 | GHITA MACELARU TRADITII PECICANE S.R.L. | 1011 | 41214079 | J2/1057/2019 | 03.06.2019 |
| 4 | MACRIST-COM S.R.L. | 1011 | 13737439 | J19/82/2001 | 28.02.2001 |
| 5 | TRADIŢIONAL SEM S.R.L. | 1011 | 49138279 | J2/1772/2023 | 16.11.2023 |
| 6 | STRUCT FIN RODI&CRIS SRL | 1011 | 37496877 | J24/681/2017 | 03.05.2017 |
| 7 | RIMCO IACOB S.R.L. | 1011 | 44504077 | J19/365/2021 | 28.06.2021 |
| 8 | GAZDI PROD SRL | 1011 | 6686235 | J36/1119/1994 | 30.12.1994 |
| 9 | HARALD S.R.L. | 1011 | 6898467 | J8/4214/1994 | 27.01.1995 |
| 10 | SIOMARPROD SRL | 1011 | 34545185 | J40/6137/2015 | 21.05.2015 |